четвртак, 10. август 2017.

Dnevnih lepih momenata (7. nedelja)

U ovom dnevniku postavljam zapise i fotografije ili ono što bi predstavljalo momenat sreće, zadovoljstva, radosti, zahvalnosti, lepote, ushićenja, nadahnuća, blagostanja u okviru 100 dana. 

Ovo je sedma nedelja. 

DAN 49 - sreda, 9. avgust 2017.

Foto: Pevaj sa Sandrom
Danas sam, posle dugo vremena, kafenisala sa mojom dugogodišnjom drugaricom, pesnikinjom Snežanom Jović Vlaškalić, koju mnogo volim, i kao prijateljicu i kao umetnicu. Retko se viđamo i ti trenuci su dragoceni!




DAN 48 - utorak, 8. avgust 2017.


Danas smo došli nazad u Novi Sad i lepi momenti su provedeni u bioskopu i šetnji sa mužem i sinom. Gledali smo film "Valerijan" Luk Besona, koji nije nešto što bih u prvi mah izabrala, ali vrlo mi se dopao.



DAN 47 - ponedeljak, 7. avgust 2017.

U podne smo se suprug i ja odjavili iz hotela u Malmeu spremni da nekako utučemo vreme do 21h kada treba da nam poleti avion. Šetajući gradom slučajno smo naišli na divan muzej smešten unutar utvrđenja iz XIV veka. Zadovoljna sam što smo u njemu, sasvim nenadano, proveli kvalitetno posle podne.
Foto: Pevaj sa Sandrom
Foto: Pevaj sa Sandrom
Foto; Pevaj sa Sandrom
DAN 46 - nedelja, 6. avgust 2017.

Danas završavamo našu turu po Skandinaviji kratkim obilaskom Malmea, grada u Švedskoj na granici sa Danskom. Zadovoljna sam što je celokupno putovanje prošlo dobro, a utisak dana su ostavili simpatični muzičari koje sam srela na ulici. 


Foto: Pevaj sa Sandrom
DAN 45 - subota, 5. avgust 2017.


Današnji najlepši momenat je prisustvovanje susretu dva drugara koji su se sprijateljili onlajn i konačno se prvi put videli uživo; moj suprug i njegov dragi drug, Šveđanin zbog kojeg smo došli u Stokholm. 


Foto: Pevaj sa Sandrom

DAN 44 - petak, 4. avgust 2017.

U obilasku Stokholma najlepši utisak je ostavio obilazak Starog grada i konačno pojavljivanje sunca. 


Foto: Pevaj sa Sandrom
DAN 43 - četvrtak, 3. avgust 2017.

Nakon naporne i neprospavane noći na brodu (to se odnosi samo na mene, jer se brod ljuljao i ljuljao, a maca je pozelenela), stigli smo u Stokholm! Zadovoljna sam jer smo na čvrstom tlu, a moj dragi muž i ja smo proveli dan u prijatnoj šetnji. Čak smo i pronašli prvu dobru kafu u zemljama Skandinavije!

Foto: Pevaj sa Sandrom

Нема коментара:

Постави коментар